31 augusti

Hejsan. Var på en jobbintervju förut i stan. Vet inte riktigt hur de gick men det märks :)
Ska sticka ner till pendeln närsomhelst och åka till flemingsberg för att ta tåget hem till KARLSTAD!! :) Tåget går 14.36 därifrån. Åker hem igen på söndag troligtvis :)
Nej nu måste jag sticka. Hörs! HEJ!

27 augusti 2010

Idag har jag inte gjort ett skit, typ suttit hemma och väntat på att Christian ska komma hem.
Han kom hem någongång innan sex, sen åkte ut på roadtrip typ :P eller aa, va man nu ska kalla det :P
Sen åt vi på Burger King och sen åkte vi hem igen. Nu sitter jag här ensam igen, för Christian skulle ner till pizzerian och dricka nån öl med en kompis. Får se vad jag ska hitta på, det märks väl :)

Har inget mer att skriva, skriver väl imorgon eller nån annan dag. TJA!


27 augusti 2010

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


12 augusti 2010

Hejsan!
Vaknade rätt tidigt idag, ungefär halv tio. Duktig jag är! :) Eller ja, anledningen till detta var att jag fick ett samtal angående en jobbintervju på en restaurang :D YES! Sökte det jobbet för några veckor sen och hade faktiskt inte en tanke på att de skulle höra av sig, men det gjorde de. KUL!  :) Så dit ska jag på onsdag på intervju.

idag vet jag inte vad det blir för nåt. Söka jobb kanske och kanske städa undan lite här hemma så älskling blir glad när han kommer hem :) Det är inte direkt stökigt, men det kan vara bra att städa innan det blir för stökigt :)

Jaja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, kanske skriver sen.

PUSS

Gratisspotify.se

Vill bara tipsa om en sida som heter Gratisspotify.se.
Där kan man få, som ni nog fattar, gratis spotify. Och massa andra grejer så som presentkort på bl.a. Nelly, HM, Mcdonalds, Stadium, Vero Moda etc,  WOW gamecards och gamecards till massa andra spel. Och massa annat.

Allt man behöver göra är att samla poäng på att klicka på hemsidor, bli medlem på olika sidor, vara med i undersökningar etc.. Finns både saker man kan göra gratis och saker som kostar..

Tycker iallafall att det verkar jättebra och det är inte speciellt svårt att få höga poäng som man sedan kan växla in till presentkort eller nåt annat.

Klicka här för att komma till sidan :)

4 augusti 2010

Ska snart gå ner till pendeln och åka till flemingsberg för att ta tåget till karlstad :)
Åker tillbaks på fredag igen.. Hörs väl då :)

Pusss

RSS 2.0