31 maj 2010

Nu är det inte länge kvar till studenten :)
Tog ju studentkort med Lisa igår. Och hon la upp några på facebook så jag sparade dem på datorn :)





Lägger bara ut två bilder :) kommer lägga ut fler efter studenten..



28 maj 2010

Nu sitter jag på tåget påväg till stockholm. Är i katrineholm just nu:P
Fick sällskap av Felicia och hennes lillebror idag på tåget. Så jag snodde datorn lite. Skönt att slippa åka själv också :)

Idag i skolan har vi gjort chokladpraliner och chokladtryfflar, som vi fick ta med hem. Hoppas baby är sugen på choklad för det är inte jag just nu iallafall :b Menmen, ska väl vara snäll och lämna tillbaka datorn till felicia nu, hörs då :) TJAO!

27 maj 2010

Varenda inlägg här har handlat om plugg. Så varför inte ett till med lite plugg?
Idag har jag gjort klart min insändare i Svenska B och börjat på min inlämningsuppgift i Mat och religion som handlar om likheter och skillnader mellan islam och judendomen.
Skönt att få lite gjort. Datorn får nog följa med till Sthlm imorgon också, hoppas på att få lite gjort där också om jag hinner o så :) Jag och älskling ska ju iväg på "roligheter" under lördagen :D haha.

På söndag kanske jag ska ta studentkort med Lisa. Hoppas på det iallafall, ska bli kul att få fina kort :)

         Foto: Lisa Schröder                 


25 maj 2010

Hej!
Det där med att uppdatera bloggen är inte riktigt min grej har jag kommit på.. menmen.
Denna dagen har till största del bestått av plugg. Först skola sen hem till Ida och plugga ännu mer. Gjorde klart halva hemskrivningen i psykologi, går så segt. Tycker det är intressant, men det går skitsegt ändå.

Igår var jag på arbetsintervju i Sthlm :) Gick väl bra, tror jag! Hoppas jag får jobbet. Får besked i slutet av veckan, men jag tror faktiskt inte jag får det.. Men då har jag iallafall haft en intervju och det är ganska bra, för då verkade jag ju lite intressant iallafall ;)

Just nu sitter jag hos min kära moder. Ska snart vara med Ida igen.

HEJDÅ!


Bjuder på en gammal bild haha... (från typ åttan) 






Shit!

Har nyss vart ute på en liten promenix. Fyfan va jobbigt. Gick från Tumba centrum och ända upp till Christian. Fyfan. Det är ju bara backar :O Men det är ju skönt med lite motion ibland ;) Så nu ska jag fortsätta att plugga. Uschamejen, men det är bäst att få det gjort. Det är ju trots allt inte länge kvar i skolan. Hörs!








14 maj 2010

Tänkte börja om nu. Förra bloggen blev bara en röra och jag uppdaterade aldrig. Så tänkte försöka på nytt, det märks hur det går.

Idag blir det:

* Plugg
* Plugg
* Plugg
* Plugg

& senare ikväll kanske till Huddinge och grilla och dricka lite men det märks hur det blir :)









Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0